Followers

betul ke ni aku??




jeng jeng jeng, apakah tanggapan anda terhadap gambar baby diatas?  sangat comel? sangat tembam ? sangat geram? mempunyai perasaan ingin tahu siapa baby diatas? hehe..
actually, itu lah gambar aku mase baby..very cute right? cehh, angkat bakul sndiri. 
selongkar album lame then tos snap pic ni balik pastu post kat fb
kebanyakkan komen dari kawan2 :

- comel...!
- gemuknya ko dulu...!
- eii, geramnya..!
- ce tengok pehe dia, sllu kene geget gan sy dulu2..!
- tembam sangat
- betul geram
- eii, na cubit2 jek pipi dy kalo dapat

haha, lebih kurang gitulah komen2 dari para pengadil eh dari kawan2 aku, 
ini adalah gambar yang paling2
aku suke
sangat suke tengok gambar ni
act, aku macam ta pcaye ini gamba baby aku
macam laen jek? 
kelakar pon ade...
apa kate kalian??
^__^




2 comments:

KAMIHIDUP said...

kalau tengok gambar kecik memang kelakar. :)

miss aiai said...

@KAMIHIDUP

aah tahu takpe..
rase mcam na jadi kecik lagi=)