Followers

DAYANA NAK TAU IMPIAN SAIA

mari join segmen 
dayana
MENARIK TERTARIK
na join jugak?
click SINI oke
kat SINI pon 


KALAULAH  SAYA ade banyak duit berguni-guni DAH LAMA SAYA pergi bercuti dekat tempat2 yang saya adore gile2,
macam tokyo,paris,london,
eish,seluruh dunia lah,hehe..
TAPI kan, tapi kan saya takde duit berguni-guni, 
ishk ishk ishk, SEDEYHH..!..
nak taw tak, mak saya selalu cakap kalau saya nak pergi sini, nak pergi sane..
saya kenalah belajar rajin rajin lepas 2 cari kerja elok2 
and then barulah boleh pergi sane pergi sini
jadi, untuk merealisasikan impian saya 
yang nak pergi sini pergi sana saya kene belajar rajin2..
tapi saya seorang yang pemalas..
TAPI LAGI kan, 
beberapa bulan yang lepas, 
saya ade dengar satu ceramah motivate, 
motivator tu kate..
KALAU KITE NAK CAPAI IMPIAN KITE,
 kite kene ade sifat 
BERANI, MINAT DAN PERCAYA..
dia cakap lagi, 
kalau kite rase kite ta boleh nak capai impian kite
berdoalah dekat TUHAN supaya
kite dijodohkan dengan insan yang
boleh menunaikan impian kite
JADI,
saya nak berdoa macam ini

" YA ALLAH, JODOHKANLAH SAYA DENGAN LELAKI YANG BOLEH BAWA 
SAYA BERCUTI DEKAT TEMPAT2 YANG SAYA ADORE GILE2"

hehe, 
HOPE impian saya
tercapai, AMIN..!

sudah siap..saya mahu hantar dekat SINI..
sila join jugak oke..!

2 comments:

Dayana AZ said...

wahh! part jodoh tu dayana seyes tak pernah terpikir taw ! :D ,
tp ibu dayana ckp jugak, kne rajin blaja klu nk sllu jln2. then ibu dlu dpt twrn pegi oversea tp die xnk pegi, tp dpt jodoh dgn abah yg bawak die pi uk sebab blaja jugak :D haha, so betul lah apa motivator tu ckp :D, doa byk2 ;) ! and good luck taw :DD ngee~

miss aiai said...

@Dayana AZ

heee,wah untung ibu dayana,, insyaAllah...kalau ade rezeki bole pergi dengan duit sendiri..AMIN