Followers

hepi birthday myself...!

ehem2, try test testing..
sebelum saya memulakan hujah saya, terlebih dahulu ingin..erk? merepek suda.
okay, now 7.45 am @ 29jun11..its my birthday dear..! dalam banyak-banyak hari, hari jadi aku sendiri lah yang aku paling tak sabar nak sambut.. eh, bukan sambut sebenarnya.. lebih kepada menyelami isi hati sendiri pada hari jadi sendiri.. yelah, nak harapkan ada orang tunggu dekat dalam rumah, siap dengan belon, kek, hadiah.. lepas itu, aku masuk rumah tiba-tiba orang cakap,

"surprise!!"

MEMANG TAK AKAN BERLAKU LAH KAN..dalm mimpi boleh lahhh.

jadi 29 Jun 1992, aku telah dilahirkan.. n now aku dah 19tahun.. eh muda lagi kan? rely2 mude gitu..sepanjang 19 tahun aku hidup kat bumi Allah nie, memang banyak pengalaman aku yang telah mematangkan aku.. terlalu banyak actually.

bila orang wish and then tanya,



nak hadiah apa?"

dalam hati memang nak g Paris, rumah banglo idaman, kereta honda jazz.. patung domo-kun besa punyaa,pastu ipad ke, i phone pon bole..tapi takkan lah diorg sanggup na layan kerenah aku kan? so konon la cakap, taknak apa2,haha.

" ucapan ?"



Firstly buat mak yang melahirkan aku. Ouh ya, kalo 19tahun yg lepas, now mak masih dlm kesakitan lepas bersalin sebab aku lahir 6am something. Mak menjaga aku dari kecik sampai la ke sekarang. Thanks mak. Minta maaf seandainya sepanjang jagaan mak, adik ada buat mak kecik hati ye. itu semestinya ada kan, ehehe. Tau mak tak baca belog adik. Tapi tak tau la pulak kalau mak baca kan. Hahahaha… Ampun ye mak, saaayang mak ketat2..adik taknak hadiah, sebab bukan bday pon mak selalu belikan adik something..luv u bangettt..! =)


secondly buat abah tersayang. terima kasih tolong jage adik mase mak g kerja, bagi adik duit belanja, dan sediakan keperluan adik semua. adik dah besa abah,tapi adik tetap saayang abah pai bila2..loye abah ketat3..~!


" siapa orang first wish? "


kalau ikutkan malam tadi, my besfwen 1st, encik malrunn then encik ayang tapi encik bear dah wish dr mggu lepas, so dialah orang pertama. terharu gile mase 2. ta percaya, aku ade wat entry pasal encik bear wish birthday aku, ---> sini.


berharap sangattt encik gila wish birthday, tapi maybe dia ta ingat. takpe lah even dlm hati terasa sungguh sadis sekali, hukhukhuk.


eh, encik bie call aku, dia wish bagai..terharu sangat, dia ex boyfie actually bila dia cal rasa macm , seram sejuk pon ade..siap wish moga kita ada jodoh, moga jodoh kita panjg semua,,ngek punya bie..ahaha




Ouh ya, terima kasih warga facebook yang sudi wish bday aku, kawan2 baik aku, kawan yang ta baik gan aku,kawan ta kenal,kawan sekolah aku,kawan kolej,ex boyfie aku,bakal boyfie aku, trimas sangattt atas wish2 tersebut,,dihargai=)


" function?"


ouh miss that time..kena function time duk ostel dulu..besh3..rinduuu sangat na kena function..tolonglah function aku wehh..! ehee=p

" harapan ?"

semoga aku panjang umo, dimurahkan rezeki, ditambahkan ilmu, dijauhkan dari segala malapetaka, ditambahkan iman, dijauhkan dari perkara munkar dan sentiasa dilimpahi senyuman dalam kehidupan sehari2 ... dan aku nak perbaiki cara aku dan sikap aku yang selama ini mungkin ada yang kurang senang.... mana yang baik itu tentu datangNYA dari yang ESA...dan mana yang buruk itu tentunya datang dari diri ini...kan, insya Allah.
amin=) selamat ulangtahun kelahiran yang ke 19tahun  NORAIZURA BINTI MOHD DIAH...!!

5 comments:

Tentang Aku said...

http://muhammadaliafandy.blogspot.com/

diana said...

selamat hari jadi..
semoga panjang umur dan murah rezeki kamu..
semoga diberikan kesihatan dan
dipermudahkan segala urusan..
amin..

Akulah Pak Lan said...

SHL...semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

miss aiai said...

@diana
thanks, dgn hendakNya i'Allah dimakbulkan doamu, amin..=)

miss aiai said...

@Akulah Pak Lan

terima kasih, insyaAllah , amin=)