Followers

Day one : 10things about you (me)


okeyh, lets begin bende alah ini. looks interesting. even org laen da lame buad, aku still
nak buad jugak. ehee

 10. I am me. and i dont need to be anyone else. itu paling penting. ehee

9. boleh jadi orang paling pendiam dan paling peramah ikot mood. tapi biasenye aiai memang pendiam ;)
silent is better rite?

8. Aiai single but not available la pulak .ehem2;P

7. sudah berusia 19tahun pada 29Jun1992

6. masih belajar di Kolej Profesional Mara Bandar Penawar, di semester 3
 dalam jurusan Integrated Logistics and Management.

5. Anak last dari 5 beradik. and sedikit manje, sikit ke? kih3

6. dalam wardrobe terlalu banyak baju warne putih,pink dan hitam..adore gile thts color..!

5. tak pernah bermain ataupun mempunyai koleksi barbie2 doll nie, tapi sekrang dah ade 
plak org bagi patung domo-kun, so main dengan dia jelah.

4. Bukan gedik type and benci oke dengan perempuan gedik, rase macam nak tumbuk2 
jek perempuan yang gedik2 tu.

3. tak mempunyai kawan baik perempuan, sebab pernah dikhianati dan 
sekarang hanya mempunyai kawan baik lelaki merangkap body guard aiai, ehee.

2. suke driving or riding laju2, cite2 na jadi drifter or rider mase kecik2, tapi tak berkelayakan plak.

1. suke jalan2. tak lengkap hidup kalau sehari tak keluar rumah jalan2..


4 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh... cam best je entry ni ^___^

miss aiai said...

@SoLy SoLicious

ehee, jom la same2 buad dear..=)

KAMIHIDUP said...

wah, ada bodyguard.

miss aiai said...

@KAMIHIDUP

ehe, bdyguard ta diiktiraf la KAMI..=p