Followers

Day two : 10 Things You (Me) Love

second day...!
 tak sabar na mencurahkan segalanya, ehee.. nak baca pasal hari pertama? kat SINI oke

10. makanan KESUKAAN aku : nasi goreng paprik, tomyam, char kuew teow..erk cakap jujur, TAK suka sayur,
9. warna yg aku SUKA : pink,hitam gan putih. sangat adore thts color.

8. Aku SUKA muzik. sume lagu aku layan, paling suke lagu indonesia. besh..!

7. Aku SUKA window shopping (baju dan kasut). Kalau boleh nak g semua kedai. Xbeli, tengok, try je. tu pun dah buat aku happy. love it.

6. aku SUKA baca novel. especially novel2 cinta lah,,suke sangat sampai pena buad keje gila, tak sampai seminggu, abes 10 novel cinta aku baca, ehee.

5. aku SUKA jalan2, satu hari tak kuo uma rase macam tak sempurna hidup aku hari tu.


4. aku SUKA gila kereta suzuki swift gan honda jazz dan gen-2...smart sangatt..!


3. aku SUKA coklat..! kalo dulu suka cadbury, tapi skg suka Tudor Gold jep..lebih murah dan tak manis sangat.


2. aku SUKA bawak moto gan keta laju2, ehee


1. aku SUKA memerintah orang. love it, like it.


* wink wink* 

4 comments:

cucu umie said...

yg pntg novel itu pntg..kehkeh

TYNTHA LANA said...

Salam aiai, singgah n foow sini. Maaf la lambat sangat dah ni,huhuu. dari segmen freaky seminggu 100 follower,group 8.. jemput ke page lana ai ^_^

Jom share pengalaman ai di:

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/anak2-di-abad-21terabai.html

miss aiai said...

@cucu umie

ehehe, novel itu penting..besh!

miss aiai said...

@TYNTHA LANA

okey lana, tkde hal lah..eheeh