Followers

Hari Kedua : Sejauh Mana Anda Berubah Dalam Masa 2 Tahun Sebelum ni

assalamualaikum 
hye bloggers handsome dan cantik


huihh, padat sungguh kelas arini
dari pagi sampai la ke petang
bila kelas abes, task pulak melambak
malam ni nak kene prepare presentation untuk esok la pulak
oke, cukup sal study
hari kedua cabaran 30hari
soalan dia berbunyi begini :

Sejauh Mana Anda Berubah Dalam Masa 2 Tahun Sebelum Ni

bismillahirrahmanirrahim,
 erk..
 bila berbicara soal 2 tahun yang lepas, means masa tu aiai umur 17 tahun
uii, memang giler tengah terjal time tu, ehehe
masa tu tengah jadi otai kat sekolah
pakwe keliling pinggang
selalu cari gaduh gan junior
seorang yang suka melanggar disiplin
tak dengar cakap orang 
terlalu malas yang amat
hurm, actually banyak lagi tapi stop laa, maluu, hihi
terlalu banyak sangat kedegilan zaman dulu kala
so, perubahan yang berlaku :

" alhamdulillah, aiai dah berumur 19 tahun. sudah sedikit matang. Perkara yang aiai senaraikan kat atas
aiai dah buang jauh2, InsyaAllah sikap yang ada sekarang akan kekal hingga akhirnya. kata orang, perangai kita yang dulu tak semestinya mencerminkan perangai kita yang sekarang. Yela, dulu lain sekarang lain.
mana boleh nak samakan, dulu aiai jahat, sekarang aiai dah jadi baik. dulu playgirl sekarang dah tak layan cinta cintun, ehehe..okelah itu je kot. "

~  DONE ~

2 comments:

i am ain said...

dulu suka tengok cerita kartun. sekarang tak dah. adakah itu dikira perubahan? hehehehe

miss aiai said...

@i am ain

hee, boleh jugak dear..
jnji dulu kite buat, sekarg kite dah tak buat =)