Followers

Hari Keempat : Sebelum Tidur Anda Buat Apa

assalamualaikum 
hye bloggers handsome dan cantik

cabaran hari keempat pasal tido
hah, pagi tadi aiai bangun lewat. kelas kul9 tapi aiai bangun pukul 8.45 pagi.
yang kelakarnya satu bilik boleh bangun masa yang sama
tulah, lain kali lepas sahur jangan tido ye makcek, ehee
punyalah tergesa2 kiteowang siap 
tetibe sampai jek kat kelas rupanya kelas tak start pun lagi, hampehh..!
penat aiai jalan laju2 taw. ngee~

Sebelum Tidur Anda Buat Apa


selalunya kan sebelum aiai tidur aiai selalu buat, err buat apa ek...eheee
PERTAMA...! aiai akan kemas2 katil, susun2 bantal. kat kepala satu, kat kanan bantal busukcomel satu, dan kat kaki satu ..sebenarnya bukan aiai guna pun bantal2 tu sume.

siyes, bila bangun tidur kan, selalunya bantal2 tersebut pasti tercampak jauh dari aiai, susun banyak2 saje jek, takde function apa2 pun, ngee~

KEDUA...! penting saangat nie.. baca doa tidur ~


KETIGA...! bila dah kemas2, baringlah kan, apa lagi. bila dah baring, mulalah tangan meraba-raba..hyep..! jangan fikir bukan2 oke. aiai akan meraba2 tangan bawah bantal sebab nak cari earphone. aiai nak dengar lagulah before tido.. dengar lagu itu wajib lagi oke~

KEEMPAT...! bila ditelinga dah dengar lagu yang ala2 jiwang gitu, startlah tangan gatal nak tengok2 isi yang ada dalam hp. tengok gambar, baca mesej2 lama, bila dah bosan dan mata still tak boleh tido, aiai ambil selimut pastu bungkus satu badan then golek sana golek sini sampailah tertidur sendiri.

itu jelah aiai akan buat sebelum tidur.. korang buat apa lak? mesti bergayut kan~ huk huk.. aiai takde someone special so tataw nak gayut gan sape, weee~~
jom kongsi korang buat apalak before tidur?? daaaa ...~!


2 comments:

NasZ said...

saya sebelum tido, saya minum susu dulu. hehe. macam budak2 kan? pastu, baca dua khalimah syahadah dan terus lena.

MOHD NASER.com

Popoi said...

sebelum tido saya baca doa tido,, ehehhehe ^^