Followers

Hari Kelima : Perkara Yang Paling Anda Benci Terhadap Lelaki / Perempuan

assalamualaikum
hye bloggers handsome dan cantik


uish, sedar tak sedar dah hari keenam kita berpuasa yep
cepat bebenor masa berlalu
yess..! 
tadi dapat tolong abah, sukelah tolong abah
kenapa suke, sebab dapat tengok raaamaii orang( cuci mata, ahaha )

eh, betul ke jantung kite akan berdegup kencang kalau
jumpe soulmate? nonsense rite? ta percayalah..

jom, mulakan cabaran kelima tentang

Perkara yang Paling Anda Benci Terhadap Lelaki / Perempuan

sebenarnya tak elok kan kalau benci membenci antara sesama manusia,
kalau sayang menyayang okelah jugak kan,
tapi memandangkan ini hanya cabaran semata2, so buatlah sikit pasal benci2 nie.

FIRSTLY...nak buat pasal lelaki dulu. kenapa? sebab lelaki ni kan, bukan boleh bagi muka sangat. yela, sebelum dapat apa yang dia nak, ayat bukan main manis tambah gula lagi! Tapi, bila dah dapat, mula la nak cakap putar belit. Seriously benci giler! But, tak semua la kan. Ada juga yang setia n jujur. Tak di nafikan. Sila sila dan sila jangan ban sye ye..
lagi satu oke,lelaki yang merokok, aiai ta kesah kalo diorg na merokok tapi paling tak boleh blah bila dia merokok kat sebelah kita then sewenang2 dia je hembus asap yang konon sedap tu tanpa toleh kiri dan kanan. sesak nafas kite taw..! lagi, lelaki yang playboy..dah hot sangat ke kau sampai na memainkan hati perempuan? api neraka lagi hot taw, kesianlah kat kami yang lemah nie, please lelaki? jangan mainkan perasaan perempuan oke,

SECONDLY,  pasal perempuan plak. even mereka ni kaum sejenis aiai, ta semstinya aiai akan membackup mereka, tidak sama sekali oke. aiai paling benci dengan perempuan yg gedik2, terjerit terlolong terpekik macam kene sampuk, apa cite tu kawan? memalukan oke, lagi, aiai benci dengan girl yang bergaduh disebabkan j a n t a n.. hello? pleaselah malaysia, lelaki berlmbak lagilah. kau berebut pun belum tentu jantan tu jadi hubby ko.. lagi, perempuan yang bajet cun, kalo dah tak cun tu, jangan lah buat2 cun. ce tengok macam aiai, tak cun jugak, tapi tetap ade orang puji aiai cun, aww blushingnya saia. sila abaikan ayat gedik tersebut~ 

THIRDLY, untuk lelaki dan perempuan. aiai sangat benci dekat orang yang penipu. sangat dem much bencinya. orang yang tak tepati janji, benci jugak, orang yang backstab kawan baik sendiri. tak suke..! benci.

hurm, perasan tak? nampaknya cabaran 30 hari ni banyak membongkarkan rahsia nampak..huhu.. takpe, takpe.. tunggu DAY 6 pada hari berikutnya okey.. senyummmmmm ye kawan2.. baru nampak ayu sikit muka ~ TATA...!





1 comment:

NasZ said...

ada macam2 jenis manusia. saya pun tak suka sangat orang hisap rokok. kalau nak mati, jangan libatkan orang lain. penipu dan cakap putar belit pun sama, benci gila sebab pernah kena.

MOHD NASER.com