Followers

sah..! dia jodoh anda.

hye peeps
menaip entry sambil mengunyah anggur hijau,
nyummyy, sedaapnyaa..
oke, mesti korang tertanya2 kan
betul ke tidak lover korang sekarang, adalah jodoh korang,
meh tengok bawah nie,
kalau ada, sah2 lah dia adalah jodoh anda, selamat selamat dan selamat oke ~


  1. Apabila kita tengah baca benda ni, ade seseorang yang terlintas di fikiran kita :)
  2. Kita sanggup buat apa je untuk 'seseorang' tu
  3. Kita sedar yang tiap kali kita memikirkan tentang dia, kita sering tersenyum sendiri.
  4. When you think about he or she, your heartbeat become faster and faster...
  5. Kita akan rasa malu bila kita berhadapan dengan dia :)
  6. Kita membaca mesej darinya berulang-ulang kali.
heh, aiai punya? aiai ta percaya semua benda nie selagi kami tak diikat dengan ikatan yang sah. bagi aiai, biarlah kami begini sekadar kawan, andai benar dia jodoh aiai, pasti dia akan datang kat aiai sambil cakap, " will you marry me?" dan sepantas kilat aiai lari2 anak sebab blushing, ewww gediknya saia.

nota kaki : Encik gila tetap dalam hati dan akan cuba dan terus mencuba untuk melupakan dia. doakan aiai dapat lupakan awak ye...!

4 comments:

miss m said...

kita same2 doa k...miss m pun nk lupakan dia gak...sakit dipermainkan

miss aiai said...

aah, taw takpe.
moga sma2 boleh lupakan =)

syura shii said...

rasa malu bila berdepan dengan si dia? kalau org tu memang pemalu? huhu.

faarra_anne said...

hu...sangat sediy..kecwe...kadang epy..haha..papew je .laa..ngh mengong..hehe