Followers

Anugerah Skrin 2011

hye peeps,
anugerah skrin 2011. sebelum start, EXCITED sangat rasa diri ini untuk menontonnya. korang layan tak? suka? gembira? happy tengok tadi? tahniahlahh kat artiss2 yang dapat awards tuhh. tapi kat sini bukan nak cite pasal kegembiraan artis yang dapat awards, cuma aiai nak bershare tentang :
  • menyesalnya tengok sebab host dia especially cik ita yang hafal skrip tuhh
  • menyesalnya tengok sebab sangat2 membosankan
  • sedehh tengok sebab baju2 artis kita yang kurang kain tuhh
  • most important, KACAKNYA Johan As'ari dan Aaron Aziz ;p
memang dunia akhir zaman kan. apa sebenarnya yang mereka nak. artis hollywood pun tak macam mereka yang berkemban bagai tuhh, tapi yang paling aku terasa part show 3 artis yang comel lagi cun. shila amzah, jac dan alyah


fikirfikir sikitlahh,
yang tak Islam pun reti tutup betis dia. sekurang2nya nampak lagi sopannya. 
yang 2 lagi tu? bukan nak tunjuk baik, tapi.
anda lihat, anda fikir sendiri, lariiiii dulu ;) kbai readers.

2 comments:

pejan said...

orang kita tatau nak tutup aurat. orang bukan islam pun tau kan. see siap sengih lagi :) tatau la ape nak jadi gn dunia skg ni. terkejut tengokkkk , pelikk.

Lily_Omar said...

aq pon sm pikir time tgk performance dyorg..even jac can cover why the others not?