Followers

welcome december 2011


Assalamualaikum. 
Hye peeps,

senyum sendirian

Pejam celik pejam celik, Disember datang jua. Cepatnya rasa. tak sangka aku berada di hari terakhir bulan november dan esok aku melangkah ke bulan disember dan meninggalkan peristiwa suka duka sepanjang november 2011 ini .

alahaii you'll.
i mintak maaf la sangat andai entry aku sejak dua menjak nihh berbaur jiwang yang terlampau. actually, aku sendiri nak termuntah. tapi apakan daya, bila hati aku sedang bungabunga, aku memang suka tulis entry jiwang.

diam tak diam dah seminggu aku cuti semester, duk uma kali ini sama seperti biasa. bosan terlampau. tapi yang bestnya cuti sem kali ni, suka bertaut kembali. aku jatuh suka dekat dia.

ya, aku memang jatuh suka kat dia. my incik apek (MIA). dia lahh orang yang selalu dok aku cite sekarang nihh. dah 5 tahun aku kenal dia,  dia baik, dia sweet, dia handsome kott dan MIA jahat. ya akui tu, tapi bila dia kata dia ada niat nak berubah, why not aku nak tolak dia. doadoakan lah dia betulbetul berubah and then boleh jaga aku sebaik mungkin 

sudah, tajuk lain cerita lain
kesian korang yang baca tu kann. haha. sape suh baca. btw, moga bulan terakhir dalam tahun 2011 nih berikan aku seribu satu makna .

lastly, goodbye november, most welcome disember :)

2 comments:

ayu cheese cake said...

Jiwang sekali sekala takpee ;) kih3.

miss aiai said...

haha, kannn..