Followers

ko pasti ke dia sayang ko?

assalamualaikum,
hai darl2 saya yang tengah sibuk berBW tuh..
korang yang tengah asyik masyuk bercinta tu..
weh korang,,!
korang yakin dan pasti ke awex@balak korang tu sayang kat korang??
meh mari dekat mari dekat
mari baca entri aku nie..!
lau na taw samada die yang korang sayang tu
sayang korang ataupun tak
mari baca sini



yang pertama
dia rasa berkomunikasi dengan kamu adalah perkara wajib

ade sesetengah couple yang anggap remeh jek komunikasi ni. sebenarnya berkomunikasi
sesama sendiri adalah SANGATTT PENTING oke. so, kalau
kekasih korang tu selalu jek mencari korang
means dia sayang koranglah tu..!
mungkin ade sesetengah yang rimas bila selalu bercontact
tapi hargailah dia dan tunjuk yang korang pon sayang dia jugak

yang kedua
dia sentiasa berusaha membuat hati korang bahgia

kalau dia jenis yang suka wat surprise kat korang ke, sanggup teman korang
bershopping ke, maknany dia memang sayang korang. orang yang tengah
jatuh cinta akan melakukan apa2 jek demi orang yang dia
cinta..bg orang macam ni,
kebahagiaan korang adalah kebahagiaan dia jugak.

yang ketiga
selalu nak dekat gan korang

even korang jao beribu batu dari dia
dia akan berusaha mendekatkan diri dia dengan korang.
maksudnya, dia akan cari alternatiflah untuk mendekatkan diri dengan korang,,
macam ber3G ke, berskype ke, berYM ke
eish, skg kan teknologi dah canggih
macam2 cara boleh wat
untuk mendekatkan sesuatu yang jauh..

yang keempat
tak malu bawak korang jumpa famili

selalunya kalau betul dia dah sayang korang
dia akan berusaha mendekatkan diri korang dengan familik dia
once dia dah bawak korang jumpe famili dia
silalah berbangga oke sebab the truly dia memang sayang kat korang
n anggap serious perhubungan korang tuhh

yang kelima
tak mengubah sedikitpun tentang korang

maknanya kat sini
dia menerima kamu seadanya
conyoh kalau korang ni selekeh, dia akan biarkan jek korang
dengan selekeh korang
sebab bagi dia
disebalik ke'selekeh'an korang
ade kecantikan disitu
ecehh..!




thats all

sayangi orang yang sayang kita
jangan sayang kat orang yang kita sayang sebab
orang yang kita sayang
akan tinggalkan kita
untuk orang yang dia sayang...)

4 comments:

gadis bunga said...

like like like !

miss aiai said...

masih gadis bunga...)

BiaLlaTUL said...

=),,,sweet,,,~~

miss aiai said...

masehh BiaLlaTul...))