Followers

Segmen Mas Zone : Kami Blogger Baru!

tengah berfacebooking, TETIBE ternampak Mas Ahmad Safwan ping entry ni kat page2 untuk para blogger..tahu kan? kalo tataw, mas post kat SINI dan jugak SINI...! pantas jari aku mengCLICK  KAT SINI dan tetibe PERASAAN ingin JOIN pun muncul...




seperti kebiasaan, nak masuk ape2 segmen ke, contest ke MESTI ade syarat2 kan..dan syarat2 untuk segmen ini berbunyi begini :

            
  1. Buat satu entry untuk tajuk nie dan letak BANNER dekat atas
  2. Tajuk Entry korang : Segmen Mas Zone : Kami Blogger Baru !
  3. CERITA tentang diri korang , kenapa korang nak join segmen nie dan buat entry korang sebaik yang mungkin
  4. FOLLOWER korang , tak kisah laa berapa pon sebab taknak letak limit laa , siapa rasa dia baru dan freshie , join jer laa yer ( :
  5. TAG 3 member korang yang blogger baru macam korang jugak 
  6. Post LINK korang ke dalam entry  INI ye

TARIKH TUTUP DIA
BESOK MALAM


so, CEPAT3...jangan tunggu lame2...AKU START DULU UKE..!

FIRSTLY, tentang aku? aku seorang gadis comel molek kelahiran negeri johor...lahir di Johor, membesar diJohor dan InsyaAllah, meninggal pun di Johor, ehehe.. baru merangkak ingin memasuki usia 19tahun ..MUDE lagi oke..! masih belajar di Kolej Profesional Mara, Bandar Penawar, Kota Tinggi, Johor dalam jurusan DIP.  IN INTEGRATED LOGISTICS MANAGEMANT...ta pena denga? senang cite, bila grad nanti, tugas aku cuci LOGI..uhuii, TIPU oke..! cukup ta? ta cukup, aku tambah sikit, AKU MASIH SINGLE...! pomot diri sikitt, hah aku 
masih single tapi hati ini sudah dimiliki...haha=D

NEXT, kenapa mengapa join segmen nie? HANYA SEKADAR MENGISI masa lapang...sekarang tengah cuti sem, so terasa mahu join segala apa yang aku lihat dan nampak..boleh tak reason tu? actually, AKU JELES GAN MAS..! so,masuk segmen ni, nant dy promote belog aku dan boleh lah aku jadi macam dia,HAHA dengan niat yg jahat,,hehe,,,SORI MAS, gurau sepetang jap gan 
kamu...JANGAN MARAH oke..!

buad entry tapi lapuk macam tu jek, ta de faedah de..! baek aku suh mas
promote belog aku, SEKURANG2ny ade la jugak yg na membaca, melawat belog aku yang buruk ni.. HEHE

aku baru berjinak dengan belog2 ni baru 3bulan kott..BARU LAGI..tapi alhamdulillah 
apabila aku join page para bloggers, makin hari followers aku, makin bertambah..yela, KALAU DULU, takde sape pon nak follow aku, SEKARANG? adelah yang jugak yg memFOLLOW aku kan,,
STOP AIAI...! panjang pulak membebelny
so, untuk segmen ini
aku nak tag


dan

okeyh DONE...! 
bole letak entry ini dekat SINI...!  korang jangan LUPE JOIN JUGAK TAW SEGMEN NI...bubye...!
^__^


7 comments:

Dududu said...

singgah dr blog mas . . follow awak :D

♥ fuzah mahmud ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ fuzah mahmud ♥ said...

dri blog MAS terjah ke sini...
moh le ke blog fuzah..
follow pun sudahh...
=)

farah said...

ehem ehem. support segmen mas dan singgah sini. follow kamu :)

miss aiai said...

@Dududu


terima kasih..
follow awak balik=)

miss aiai said...

@♥ fuzah mahmud ♥

thx fuzah,,belog fuzah akan di follow..=)

miss aiai said...

@farah

same2 kite support segmen mas..
=)