Followers

nama panggilan untuk si buah hati

hye peeps
tengah buat apa tu?
puasa macam mana hari nie, oke ke tidak?
aiai? alhamdulillah, still oke lagi even perut agak riang bernyanyi sekarang.

korang..! 
korang panggil boipren korang dengan nama apa yek?
hubby? abang? bie?  papa?
alaa, lapuk lah nama tu. apa kata panggil dengan nama yang lain pulak?
mesti besh kan.

so, aiai share lah ye nama yang agak sesuai untuk panggil boipren2 korang yek..!
aiai tak bole praktikkan sebab i'm single, ngee ;p


so, enjoy ya dengan nama panggilan ini
  1. DODO : kalau boipren korang seorang yang cool.
  2. LION : kalau boipren korang seorang yang garang.
  3. SWEETY : kalau boipren korang seorang yang caring, comel.
  4. APPLE : kalau boipren korang mempunyai wajah yang boleh membuatkan korang tersenyum.
  5. SMILEY : kalau boipren korang suka sangatt tersenyum.
  6. LOVELY : kalau boipren korang suka sangat bagi kejutan dengan korang.
  7. SUPERSTAR : kalau boipren korang seorang yang sangat aktif dengan pelbagai perkara.
hubungan kalian pasti bertambah mesra dengan nama panggilan baru. sesekali, buatlah perubahan dalam hubungan kalian untuk mengelakkan erti kata " bosan ".
okay, thats all for today. nanti aiai update nama yang sesuai tuk gilpren korang pula ya... TATAAA...!!

2 comments:

missainaashaari said...

alo2..bf da xad..mau panggil sapa yup?

miss aiai said...

heh, tak yah panggil sapa2 laa.
nanti da ade boipren, bole gune nama kat atas tu =)