Followers

Contest : Blog Muslimah Yang Paling Kawaii

ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA
kalau semalam join segmen hari ini 
nak join contest pulak
CONTEST APE?
CONTEST BLOG MUSLIMAH YANG PALING KAWAIII


ini BANNER contest 
yang aku join
SYARAT2 dia
ADE..!
syarat2 dia kat 
dan

kenapa aku join contest ini?
SEBAB PERTAMA, contest ini sangat senang...! SEBAB KEDUA, contest ini sangat menarik tertarik dia memang dabomb..! SEBAB KETIGA, contest ini beshhh...! SEBAB KEEMPAT, contest ini berjaya membuat aku na join contest,,hehe, acane ayat tu..?? 
yela, kalau nak taw SEBELUM sebelum ni aku hanya pandang sebelah mata jek contest2 yang aku nampak tu, MALAS sebab rase macam complicated sangatt..!
ok, DOne...!
ups,
lupe...
untuk contest ini
aku kene tag 
BLOGGER KEGEMARAN AKU
aku mau tag


okeyh
DONE...!
sekarang dah boleh submit
HEHE
submit contest kalian
dekat SINI oke
sekian
!...bubye...!
^__^


2 comments:

Wanaa Nana said...

terima kasih sbb sudi join... :))

miss aiai said...

@Wanaa Nana

hehe, oke dear..=)