Followers

istimewa untuk lelaki yang mahu mengusha si gadis cancer

hye peeps,
ull tahu zodiak tak? ala, yang bintang2 tu..
gemini, capricorn..banyak la, ade 12 kesemuanya...
now, aku nak story mory pasal bintang CANCER
sebab aku gadis Cancer, so cerita pasal cancer jelah aku taw...
maklum, tak suka jage tepi kain orang, ehee...
jadi kepada jejaka kat luar sana yang nak cuba mengusha gadis cancer,
anda WAJIB baca entry ni...
 
 
kalau nak tahu kan
si gadis cancer nie bila dia jatuh cinta, dia seakan tak pasti.
pertama,malu2 kucing dan cuba untuk sopan bila si jejaka cuba mendekatinya.
 kedua, si cancer akan cuba selalu cari ruang 
untuk selalu bersama orang yang dicintainya. si cancer akan mengajak makan lunch,
pulang bersama dan macam2 lagilah asalkan dapat bersama.

si cancer benci apabila  apabila digosipkan dengan orang yang dia tak suka

sebetulnya si cancer adalah pemalu

si cancer bukan jenis penantang atau berani jadi jika anda suka dia,
lebih baik anda mulakan dulu

dia sukakan nada muzik yang berubah2 senang cerita dia layan semua genre lagu,

si cancer juga boleh bertukar angin pada bila2 masa
sekejap jadi kelakar sekejap pula sedih dan kelihatan sangat tertekan.

ketika tertekan, selalunya si cancer akan mencari jalan keluar dengan mengambil
angin mahupun mencari hal2 yang boleh
membuatkan hatinya sedikit lega.

si cancer mencintai wang, tapi bukanlah tidaklah sampai mata duitan
dia menganggap wang adalah kebahagiaannya.

si cancer juga sangat2 dipengaruhi dengan bulan
maka tida hairanlah jika si gadis cancer bertambah cantik apabila dibawah
sinaran bulan.

si cancer sangat2 takut dengan pelbagai hal.
takut kerana tak pandai dan kurang cantik. walaupun tidak gemuk
dia tetap tak puas hati.

mood si cancer dapat berubah sehingga 4 kali dalam sehari

si cancer bukanlah kedekut tapi dia suka menyimpan barang2 yang sudah
tidak digunakannya, baginya satu hari nanti
barang tersebut pasti akan berguna untuknya.

dia bukan cemburu tapi cenderung posesif.

hal terbaik dalam diri si gadis cancer adalah dia akan mengorbankan apapun bagi orang
yang dicintainya tanpa ada batasan.

jangan pernah tinggalkan si cancer disaat dia sedang dilanda musibah
pasti dia tidak akan pernah melupakannya.

dia bukan jenis lemah walau pada dasarnya dia kelihatan seperti lemah

jika dia kecewa, dia akan menangis sepuasnya untuk seketika dan segera
menghapuskan airmata sebelum bertindak seperti tidak berlaku apa2.

jika dia menjadi ibu,
dia adalah ibu yang sangat berhati2 dan selalu menjaga tingkah laku anaknya
dalam setiap hal.

si cancer dapat berubah menjadi seorang yang sangat pemarah
dan boleh bertengkar dalam perkara kecil.

jika kekasihnya menghilang selama beberapa hari, si cancer tetap
akan menunggu tetapi bukan untuk jangka waktu yang lama,

gadis cancer memerlukan dua hal untuk merasa bahagia iaitu
cinta dan kerja

si cancer boleh tinggal didalam rumah yang berdebu namun
dia tidak dapat tinggal didalamnya tanpa cinta

jadi kepada jejaka yang mahu mengusha si gadis cancer tu,
sudah baca? apa lagi cubalah usha tengok dapat ke tidak, * wink wink*

2 comments:

alif haris said...

hehe .. si gadis sy bukan gadis cancer .. hehe :D

miss aiai said...

@alif haris

takpe, ni untuk yg nak usha gadis cancer..=p