Followers

Justin Bieber dan Selena Gomez

kenal Justin Bieber
kenal Selena Gomez
pasangan yang tengah hot dekat Bollywood 2..
eh, dekat Hollywood lah..
ade kisah terbaru mengenai mereka..
love Selena, Hate Bieber
jangan mara peminat Bieber,,=p
Justine Bieber memang tengah jatuh cinta habis kat Selena Gomez. Banyak perlakukannya yang kuo kat media yang tunjuk dia memang tengah jatuh cinta kat artis yang comel molek  itu, mula2 diorg pegang2 tangan, pastu peluk2an, then kiss bagai, selalu sangat kantoi gan paparazzi, nampak sangat ta pndai simpan, hehe. Dan semalam (Ahad, 19/6) dia sekali lagi wat fans perempuan dia geram, jealous, patah hati dan rasa nak bunuh jek Selena Gomez. 
sebab masa berlangsungnya MuchMusic ,dia dan Drake menerima penghargaan, the International Video of the Year Award at the 2011 Muchmusic Video Awards. Selain dia berterimakasih kepada kekasihnya, Bieber sempat memuji Selena Gomez dengan cakap, kekasihnya itu tampak cantik sekali malam itu, dan dia teruskan, ''Saya ingin makan malam romantis bersama kamu.'' gila ta jeles fans dia bila dia cakap cam2..tapi aku ta jeles pon sebab aku tak minat bieber..haha
Semua penonton tentu saja berteriak-teriak histeria. macam nak gila. tapi Selena Gomez, seperti biasa, hanya tersenyum manis.
  
mereka sangat sweet
suke tengok Selena Gomez
^__^

4 comments:

misscha said...

tak minat bieber..tp rasa diorg mcm sweet sgt....

miss aiai said...

@misscha

same laa..aai ta minat bieber tapi minat selena...comeyh..!

KAMIHIDUP said...

kalau KAMI tak clash dengan SG, memang JB takkan couple dengan SG. wahaaa. perasan kejap. :)

miss aiai said...

@KAMIHIDUP

tak salah kalo na perasan, tapi kejap jek la bole..=)