Followers

Segmen Bloglist Edisi Jun


nak join tak
kalu nak, click SINI

segmen ni besh taw juz describe bout korg gan belog korang

** tentang aku **
alkesah tersebut lah sebuah cerita dimana pada tanggal 29jun1992 lahirlah seorang baby perempuan yang gile kiyut( akulah tu ) setelh didecide, nama diberi NORAIZURA binti MOHD DIAH..setelah beberapa tahun berlalu besarlah si baby sehingga si baby pandai berbelog dan pandai join segmen cik putih nie..

** tentang blog **
setelah menginjak dewasa pandailah pulak si baby tadi menubuhkan satu belog yang boleh la kiyut seperti ownernya dan dinamakan CHENTA MACAM COKLAT. alkesah diberi nama sebegitu rupa tidaklah dapat dipastikan sangat.. apa yang pasti, baginya cinta itu umpama coklat, 
jika tak dijaga, maka  cairlah ia..

siap..!
nak tag

1 comment:

c i k p u t i h said...

salam dear..sorry , segmen ni terpaksa dibatalkan atas sebab2 tertentu..sorry sangat2 tau..tenkiu join :)