Followers

...pukul 2 pagi...

tak boleh tidur
mungkin petang tadi dah tido lama
~ yeke lama ~
nak buat apa ek
blogwalking dah buat
facebooking plak, bosan dah
gulp...!
esok dah start puasa
jom sahur sekarang
tapi,
takkan nak sahur pagi2 buta camni kot
arghhh
boring gila bole
okelah stop sampai sini jek
kang aku merepek meraban plak
even blog ni memang ditubuhkan aku untuk aku merepek meraban

ouh ya
petang tadi pusing2 kampung
puasa tak lagi kiteowang dah fikir nak raya sama2, ehehe

ups, lagi satu
saya nampak nua dan awek beliau
alhamdulillah~ ta sia2 aku tinggalkan kau dulu dan sekarang kau bahagia dengan
orang yang kononnya kau dah benci then berpaling kepada aku
lelaki ouh lelaki, complicated gilaa
susah sangat2 aku nak faham

tadi gayut kejap dengan encik gila
kenapa aku selalu 'tunduk' dengan dia ek?
urgh, kelemahan aku yang utama, malas nak cakap
nanti aku perbaiki, wink ~

alamak
dah panjang lak entrynya
oklah nak cuba pejam2 mata
then mimpi indah
lalalala

- end -



2 comments:

.........cP~ said...

salam Ramadhan..

miss aiai said...

@.........cP~

salam ramadhan jugak dear =)